Koronatilanne ja kalustolaajennukset

TKH-Logisticsin näkökulmasta ollaan koronavirusepidemian suhteen vielä odottavalla kannalla. Kuljetusmäärissä ei ole näkynyt pudotusta, vaan tavara liikkuu normaalisti. Mikäli tilanne jatkuu muutamien viime viikkojen kaltaisena, suurempi rooli tulee olemaan vasta myöhemmin osoittautuvilla kerrannaisvaikutuksilla.

Koronan vuoksi on toki ryhdytty toimiin myös meillä. Oulussa toimiston väki on jaettu kolmeen osaan ja töitä tehdään mahdollisuuksien mukaan etänä. Kuljettajillemme on annettu yleistä hygieniaohjeistusta, eivätkä he epidemian aikana mene asiakkaiden lähettämöihin, kahvioihin tai muihin vastaaviin tiloihin, joihin he normaalioloissa ovat tervetulleita. Luonnollisesti myös asiakaskohtaisia ohjeistuksia noudatetaan.

Uusia perävaunuja liikenteeseen

Viime vuonna teimme päätöksiä uusista kalustohankinnoista. Nyt riviin on astunut kaksi uutta konttiperävaunua sekä yksi uusi dolly. Hankinnoilla pääsemme hyödyntämään HCT-mittoja ja kokonaispainomääriä, mikä tukee myös vihreitä arvojamme, kun enemmän tavaraa saadaan toimitettua yhdellä kertaa.

Kalustomme laajenee myös uudella talopakettiperävaunulla, jonka päällirakenteita pystytetään parhaillaan.