Vuosi 2019 tien päällä

Toimituskappalemääräämme oli viime vuonna tarkalleen 14 456. Kilometrejä omalla kalustollamme kertyi 1 919 098 ja autoilijapuolella jotakuinkin sama määrä, eli noin 2 miljoonaa kilometriä. Suurista kilometrimääristä huolimatta turvallisuus ja toimitusvarmuus ovat pysyneet huipputasolla. Omalla kalustollamme ei tapahtunut viime vuonna yhtään liikenneonnettomuutta. Autoilijapuolella sattui yksi tieltäsuistuminen. Toimitusvarmuutemme vuonna 2019 olikin peräti 99,8 %.

Alkuvuosi haasteellinen

Kuluva vuosi on käynnistynyt kuljetusalan näkökulmasta haastavissa merkeissä lakkojen ja muiden häiriöiden vuoksi. Poikkeukselliset olosuhteet ovat vaatineet kuljettajilta kykyä joustaa, ja ilahduttavasti he ovat myös näin tehneet ja tulleet vastaan. Näin TKH-Logisticsin on onnistunut tehdä suurista haasteista merkittävästi vähäisempiä.

Erityisen positiivista on myös se, että kuljettajiemme vankalla ammattitaidolla on kalusto onnistuttu pitämään tiellä ja pystyssä erittäin vaihtelevista ja haastavista keliolosuhteista huolimatta.

Uusi sivu kääntyy

Tänä vuonna TKH-Logistics sulkee omistajamuutosten vuoksi Kemin toimiston. Muutos on looginen osa jatkumoa. Yhtiön nykyisestä vuonna 2009 aloittaneesta omistajakunnasta neljä viidestä toimii jo entuudestaan Oulusta käsin, ja tukikohta kaupungissa on ollut siitä saakka.

Ajojärjestely siirrettiin kokonaan Ouluun vuonna 2018. Parhaillaan sinne siirtyy laskutus ja muuta hallinnollista toimintaa. Kirjanpito on vuoden vaihtumisen myötä ulkoistettu tilitoimistolle.

Vaikka Kemin konttorin valot sammuvat viimeistään toukokuussa, kaupunki on edelleen yhtiön kotipaikka ja siellä säilyy tukikohta. Kuljettajat, autot ja palvelut siis pysyvät muutoksesta huolimatta.